19 december 2007

Barnperspektiv

Storasyster och lillebror har dokumenterat febrilt senaste tiden. Imorgon går flighten tillbaka til Sverige. Det här är några av deras bilder från vardagen i England. I bakhuvudet har flytten lurat; var ska mina leksaker ta vägen till exempel? Bäst att fota dem innan de far!


Vår gata

Storasysters klassrum

Hallen på övervåningen

Lillebrors leksaker

13 kommentarer:

Lox sa...

Självklart! Själv har vi kort på banbury Road och sunk-vardagsrummet med den snubbiga heltäckningsmattan.

Lycka till flyttandet! Och välkommen tillbaka till Svedala!!

Solrosfrö sa...

Då bör ni vara i Sverige igen nu då! Hoppas att allt har fungerat bra och må så gott i jul!

...och snart Stockholm sa...

Tack Lox! God Jul och vi ses inne hos dig i fortsättningen :-)

Tackar Jessika, vi mår gott av att landa i Värmland (innan vi flyttar in i lilla huset i Stockholm. Kanske råkar vi på varandra under julhelgen! God Jul!

essko sa...

Å så vemodigt - har själv såna där kort från ställen jag vill ha kvar inom mig efter att jag lämnat dem.....särskilt brittiska sådana. Förvinner du från bloggvärlden nu? Inte väl?

...och snart Stockholm sa...

Essko, ja det är allt lite vedmodigt... jag vet inte hur det blir med bloggeriet, men jag lovar at t höra av mig ifall jag skriver fler inlägg här (eller nån annanstans :-)
Gott nytt 2008!

Ina sa...

Ville bara berätta att nu har jag själv varit i UK och kom förstås hem med ett alldeles eget ex av Child's Pippi. Det är ok att skriva så, Child's Pippi... för det känns som om hon verkligen förstått alltsammans. I love the book! Tusen tack för tipset!!

Jes/Vita villa vila sa...

Härliga bilder!

Önskar dig en god start på nya året! Kram Jes

...och snart Stockholm sa...

Hello Ina, tänk att du känner som jag, att det är en fantastisk tolkning Child gör av Pippi - vad roligt att du har en egen bok nu :-)


Jes, tack för fina hälsningen! Sen vi flyttade tillbaka till Sverige (sthlm) har jag inte hunnit med bloggvärlden. Men jag kikar nog in hos dig så småningom :-)

Lox sa...

Hur har det gått med flytten och det ny-gamla landet?

Tänker på er och hoppas att omställningen har gått bra.

essko sa...

näääe? Inga nya inlägg? Saknar dig här! Och du har fått en award på min blogg....:)

essko sa...

Hej igen! Våga inte glömma att meddela var du slår upp bloggportarna igen, om du bestämmer dig för att göra det....:)

...och snart Stockholm sa...

Hello Lox (sent omsider, är det mer rätt med Lo?), tack omställningen går fint! Fortfarande en del praktiska bestyr kvar men vi har kommit in i rutiner med dagis och skola (själv har jag fått nytt jobb, börjar mitten feb :-) Barnen tar förändringarna naturligt, men höjer på ögonbrynen ibland: "ingen skoluniform?? nähä!?", "ingen kaka efter lunchen, uäää!" och allihop saknar vi våra vänner i UK, favvorestaurangen, bokhandeln i byn, Waitrose...för att inte tala om SPRÅKET... Ja du vet ju. Kul att du frågar.

Essko,att jag fick en award på din blogg är SÅ kul, och överraskande. Självklart hör jag av mig om och när jag börjar skriva igen.

Kram till er båda!

Anna sa...

Hej familjen R!

Har försökt att få tag i er via gamla telnr, eniro mm men utan att lyckas... Vi har post till er o är dessutom jättenyfikna på hur ni har installerat er i Sverige igen. Hör av er och kram!

Fam Å i Nkpg